Fontos dolgok!
Sziasztok! Mivel még most eléggé friss bennem a blog átalakítás élménye, gondoltam megosztom veletek, hogy mire is kell számítanotok! Tehát vegyük szépen sorba.

1. Versenyek

Mint ugye említettem a blog fő profilja ez lesz. Emberek vagyunk, imádjuk megmutatni mit is tudunk, úgyhogy azt hiszem számomra eléggé egyértelmű volt, hogy ez lesz az, melybe újítást szeretnék bevezetni. A fejléc szerkesztős versenyekre mindig nagy számban akad tehetséges versenyző, úgyhogy úgy gondoltam a megmérettetés izgalmát kissé állandósítanám. :) Azonban mindenképpen szeretnék azon változtatni, hogy mik is legyenek a beadott munkák. Eddig mindig, mindenki ragaszkodott a fejléchez, és ahhoz a mérethez. Én most szeretnék három újat is bevezetni, ez pedig nem más mint a

- Banner(700px*110px),
- az Aláírás(500px*200px)
- és az Ikon(100px*100px)

2. Díjazás

Minden versenyt elsősorban magadért vívsz meg, itt sem lesz másként. A nyeremény minden esetben egy oklevél lesz, melyet kitehetsz a blogodon, és ezzel hirdetheted a fantasztikus teljesítményt, melyet nyújtottál. :) Azonban amiben változás lesz, az az elbírálás! Eddig ugyebár mindenki önállóan pontozott és döntött. Ezúttal azonban a döntés a Ti kezetekben lesz! Minden versenyre egy hét fog rendelkezésetekre állni, hogy a munkákkal elkészüljetek, és hogy azt a megadott e-mail címre eljuttassátok. Miután az egy hét letelt, a blogon egy bejegyzés formájában, számmal ellátva kikerül minden beérkezett pályamunka, és egy szavazás. Mindenki egyszer szavazhat majd, és a legtöbb szavazatot kapott munka fogja nyerni a versenyt. Erre ismételten egy hetetek lesz, míg a következő hét versenyei folynak. És persze, hogy mégis csak legyen valami nagyobb jutalom, a Firerose csapatával úgy döntöttünk, hogy minden hónapban az első helyezettek nevei bekerülnek egy kalapba, és egy szerencsés, akit kihúzunk, egy különleges ajándékban részesül! ^^

3. Licit!

Talán az egyik legsikeresebb megmozdulásom! Havi egyszer szeretnék licitet tartani, melyre 1 nap lesz szánva. Változtatni nem is szeretnék rajta, egyszerűen csak hozzászólásokat akarok látni, és pörgést! :)

4. Kellékek

Ez egy új fülecske a menüben, ahová szépen lassan képeket fogok feltöltögetni, textúrákat, és egyéb fontos, vagy hasznos dolgokat melyeknek remélem hasznát veszitek majd! :) Esetleges kéréseket szívesen várok!

5. Elérhetőség változás!

Igaz az oldalmodulba már kiírtam, de megteszem megint! Az új e-mail címem:

khyira.boots@gmail.com

ölel mindenkit: Khyira

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése